Syrový dip v šalotkách
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibule šalotky nakrájame na rovnaké časti, potrieme ich maslom, osolíme, okoreníme a pečieme v rozpálenej rúre asi 15 minút.
- 2
Z upečenej cibuľky vyberieme čiastočne stredy a naplníme ich dipom zo syra a smotany.
- 3
Podávame horúce s opečenými zemiakovými kolieskami a bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu