Sviečkovica na zemiakových haluškách fotorecept
Ján Staroň
šéfkuchár hotela Grand v Jasnej, 4. júla 2013
šéfkuchár hotela Grand v Jasnej, 4. júla 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z hovädzej sviečkovice nakrájame po tri medailóniky na osobu, obalíme v slaninke, napichneme na špajdľu alebo kovovú ihlicu, natrieme olivovým olejom a grilujeme.- 2
Čas grilovania závisí od veľkosti medailónikov. Keď sú medailóniky hotové, dochutíme ich soľou a korením.- 3
Servírujeme na zemiakové halušky, ktoré pripravíme tradične z uvedených prísad. Uvaríme ich v osolenej vode.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu