Foto: angast
Veľmi chutné jedlo z hovädziny
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pripravíme si suroviny
-
2
Mäso naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
-
3
pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, na drobno nakrájané sardelové rezy, kapary, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka.
-
4
pred koncom dusenia pridáme smotanu s rozmiešanou horčicou a necháme prejsť varom
- 5
Všetky suroviny na palacinky vymiešame spolu a usmažíme na panvici
- 6
otočíme a usmažíme aj z druhej strany
- 7
ozdobíme trochou smotany a petr. vňaťkou
- 5
toho by to stálo za pr.... :-)))
ďakujem za komentáre, môžte si však z toho urobiť akože Dánsku
roštenku. Ja som tam zas nemohol jesť lososa s kôprom a tiež vo
väčšine švédskych jedlách sa tam nachádza.
určite aj vaše deti, ako aj moje vám ofrflali sem tam nejaké jedlo
skôr ako ho ochutnali. Tie sardelky tam vyvolajú len takú jemnú príchuť. A teraz si toto jedlo robia aj vo svojich domácnostiach.
čo je pekelný sm... Rybacia omáčka je oproti tomu lahodný likér.
Všetkého veľa škodí, ale keď sa pridá priměřene , tak je to fajnove
@abdul to je miesto bielych mysi
ja ho nepoznám, ale asi to bude priateľ @slavka2012
Jedlo vyzerá naozaj lákavo.Takúto večeru by som sotva odmietol.Kombinácia dotialto pre mňa neznáma.
Presuniem do Kk.
na nové jedlá pozeráme nedôverčivo , ale treba vyskúšať všetko
ty beťarisko takto sa tu verejne chváliš ? Musíš mi o tom porozprávať.
odpoved v zastúpení:
švedsku trojku na rošte..??vy ste mladý..vy môžte...:-))))
máš to schválené , si mladý , ešte môžeš . Ale na rošte ?