Mandľové sušienky
Mandľové sušienky

Sušienky „Brutti ma buoni“

galbani - fotkagalbani, 2. novembra 2019. Komerčný recept.
Sušienky „Brutti ma buoni“
Foto: galbani
60 minút
príprava
40 minút
na 130 °C

Suroviny

Krém:
250 g
2 PL
1 ČL
podľa chuti
podľa chuti
Sušienky:
100 g
80 g
1 ks
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Príprava krému: Zmiešajte ricottu s mliekom, škoricou, cukrom a medom. Všetky ingrediencie spolu dobre premiešajte a krém dajte vychladiť do chladničky.

  2. 2

    Príprava sušienok: Najskôr si v mixéri nasekajte mandle na drobno a zmiešajte s práškovým cukrom. Z bielka a soli vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte kryštálový cukor a zmes z mandlí a cukru. Dôkladne premiešajte.

  3. 3

    Na plech položte papier na pečenie a z mandľovej hmoty lyžičkou tvarujte sušienky. Pečte v rúre na 130 °C približne 40 minút. Keď sušienky vychladnú, servírujte ich spolu s ricottovým krémom.

    Sušienky „Brutti ma buoni“ - obrázok 3
  4. 4

    TIP pre lepší výsledok: Pokiaľ chcete, aby bol váš krém ešte sladší, môžete pridať do zmesi kakao.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: