Sušienky „Brutti ma buoni“
Foto: galbani
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 130 °C
na 130 °C
Postup
-
1
Príprava krému: Zmiešajte ricottu s mliekom, škoricou, cukrom a medom. Všetky ingrediencie spolu dobre premiešajte a krém dajte vychladiť do chladničky.
- 2
Príprava sušienok: Najskôr si v mixéri nasekajte mandle na drobno a zmiešajte s práškovým cukrom. Z bielka a soli vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte kryštálový cukor a zmes z mandlí a cukru. Dôkladne premiešajte.
- 3
Na plech položte papier na pečenie a z mandľovej hmoty lyžičkou tvarujte sušienky. Pečte v rúre na 130 °C približne 40 minút. Keď sušienky vychladnú, servírujte ich spolu s ricottovým krémom.
- 4
TIP pre lepší výsledok: Pokiaľ chcete, aby bol váš krém ešte sladší, môžete pridať do zmesi kakao.
Tiež mandľové sušienky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu