Mandľové sušienky
Sušienky „Brutti ma buoni“
Autor receptu: galbani
60 minút príprava |
40 minút na 130 °C |
Postup- Príprava krému: Zmiešajte ricottu s mliekom, škoricou, cukrom a medom. Všetky ingrediencie spolu dobre premiešajte a krém dajte vychladiť do chladničky.
- Príprava sušienok: Najskôr si v mixéri nasekajte mandle na drobno a zmiešajte s práškovým cukrom. Z bielka a soli vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte kryštálový cukor a zmes z mandlí a cukru. Dôkladne premiešajte.
- Na plech položte papier na pečenie a z mandľovej hmoty lyžičkou tvarujte sušienky. Pečte v rúre na 130 °C približne 40 minút.
Keď sušienky vychladnú, servírujte ich spolu s ricottovým krémom.
- TIP pre lepší výsledok: Pokiaľ chcete, aby bol váš krém ešte sladší, môžete pridať do zmesi kakao.
|