Mandľové sušienky

Sušienky „Brutti ma buoni“

Autor receptu: galbani

60 minút
príprava
40 minút
na 130 °C

Suroviny

Postup

  1. Príprava krému: Zmiešajte ricottu s mliekom, škoricou, cukrom a medom. Všetky ingrediencie spolu dobre premiešajte a krém dajte vychladiť do chladničky.
  2. Príprava sušienok: Najskôr si v mixéri nasekajte mandle na drobno a zmiešajte s práškovým cukrom. Z bielka a soli vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte kryštálový cukor a zmes z mandlí a cukru. Dôkladne premiešajte.
  3. Na plech položte papier na pečenie a z mandľovej hmoty lyžičkou tvarujte sušienky. Pečte v rúre na 130 °C približne 40 minút. Keď sušienky vychladnú, servírujte ich spolu s ricottovým krémom.
  4. TIP pre lepší výsledok: Pokiaľ chcete, aby bol váš krém ešte sladší, môžete pridať do zmesi kakao.