Studená uhorková pena
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 27. apríla 2016
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 27. apríla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené šalátové uhorky zbavíme dužiny, ktorú vyberieme malou lyžičkou. Potom ich nakrájame na plátky a dáme do nádoby na mixovanie.
- 2
Pridáme koriander, 2 vlašské orechy, plátky zázvoru, trošku čili, crème fraîche, kokosové mlieko, ryžový ocot a morskú soľ. Všetko spolu zmixujeme do peny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Myslí sa tým: odstránime strednú časť uhorky s jadierkami.