Strekovská polievka
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 19. mája 2013
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 19. mája 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky a strúčiky cesnaku uvaríme v osolenej vode domäkka a rozmixujeme. Pridáme smotanu a ak treba, dochutíme soľou.
- 2
Pri podávaní do polievky vložíme na plátky narezané, do chrumkava upečené kuracie prsia aj s kožou a niekoľko kúskov na masle orestovaných dubákov.
- 3
Ozdobíme čerstvou bylinkou, chlebovým čipsom a kvapkou kvalitného tekvicového oleja.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj tie bodky čo ti tam nakvapkali ,celkom tam pasujú.