Staroslovenský podlistník
šéfkuchár Michal Pažák
Executive Chef skupiny Al dente Group (reštaurácie Prešburg, Al dente a Cantina v Bratislave), 4. novembra 2010
Executive Chef skupiny Al dente Group (reštaurácie Prešburg, Al dente a Cantina v Bratislave), 4. novembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Očistené surové zemiaky nastrúhame a vytlačíme vodu. Premiešame so smotanou, vajcami, soľou, roztretým cesnakom, korením a múkou.
- 2
Ohňovzdornú misu alebo plech vyložíme kapustnými listami, dáme na ne zmes a necháme v rúre upiecť do ružova.
- 3
Vyberieme, potrieme husacou masťou a ešte horúce pokrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu