Špenátový prívarok
Foto: sarahh
Postup
-
1
Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame na menšie kúsky. Do hrnca nalejeme trochu oleja, pridáme cesnak a cibuľu zľahka opekáme do sklovita. Pridáme mrazený špenát. Podlejeme iba trochou vody a dusíme kým sa špenát nerozpustí (musí to byť kašovitá zmes). Pridáme trocha korenia a soli podľa chuti, zamiešame, pridáme smotanu na šľahanie, v ktorej sme rozmiešali trocha múky na zahustenie.
- 2
Podávame so zemiakovou kašou a vajcom uvareným na tvrdo.
Tiež Špenátový prívarok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dnes robila prvý krát podľa tohto receptu ak by vám to neprekážalo ako to robíte vy ?