Špenátové palacinky

trado - fotkatrado, 26. októbra 2009
Špenátové palacinky
Foto: trado

No palacinky sú odjakživa chutné jedlo a dajú sa jesť skoro na všetky spôsoby a toto je jeden z nich predsa...tieto palacinky som si Zobraziť celý popisNo palacinky sú odjakživa chutné jedlo a dajú sa jesť skoro na všetky spôsoby a toto je jeden z nich predsa...tieto palacinky som si vytvoril sám a podľa mňa aj chutia dobre

4
porcie
60 minút
na 180 °C

Suroviny

450 g
1 l
1
3 PL
2
2
100 g
1




Postup

  1. 1

    Mlieko roš+aháme s vajcom, polohrubom múkou, cesnakom,nakrájanou cibuľou,majorán,kryštálový cukor

  2. 2

    Zmes podľa chuti osolíme a okoreníme a všetko premiešame.Rozmrazený špenát vyžmýkaný zo špenátového cesta pečieme a hrubšie palacinky. Upečené palacinky posypeme postrúhaným syrom, založíme na štvrtiny a preložíme do vymastenej zapekacej misy, posypeme zvyšným syrom a zapečieme na 180 C vo vyhriatej rúre.Podávame ozdobené kyslou smotanou...

Diskusia k receptu

rimanka3
konečne recept, na ktorý nemusím nič dokupovať, hned zajtra skúsim, ale z polovičnej dávky, pre istotu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia