Špaldová rebarborová bublanina šálková
Foto: mirian4
Chcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja Zobraziť celý popisChcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja som piekla dnes s rebarborou.
príprava
na 180 °C
Suroviny
2 šálky |
|
1 šálka (+ na posypanie rebarbory) |
|
1 bal. |
|
3 ks |
|
1/2 šálky |
|
1/2 šálky |
|
štipka |
|
na kocky |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Vajcia s cukrom vyšľahám do peny.
- 2
Pridám k vyšľahaným vajíčkam s cukrom sypké ingrediencie a olej s vodou; vyšľahám všetko spolu. Pokladiem na kocky nakrájanú rebarboru, posypem kryštálovým cukrom a mletou škoricou.
- 3
Pečiem v menšom hlbšom plechu cca 30 minút na 180°C.
- 4
Dobrú chuť :-) ♥
Tiež bublanina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu