Špaldová rebarborová bublanina šálková
Chcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja som piekla dnes s rebarborou.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
2 šálky |
|
1 šálka (+ na posypanie rebarbory) |
|
1 bal. |
|
3 ks |
|
1/2 šálky |
|
1/2 šálky |
|
štipka |
|
na kocky |
|
na posypanie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vajcia s cukrom vyšľahám do peny.
- 2
Pridám k vyšľahaným vajíčkam s cukrom sypké ingrediencie a olej s vodou; vyšľahám všetko spolu. Pokladiem na kocky nakrájanú rebarboru, posypem kryštálovým cukrom a mletou škoricou.
- 3
Pečiem v menšom hlbšom plechu cca 30 minút na 180°C.
- 4
Dobrú chuť :-) ♥
Tiež bublanina:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu