Špaldová rebarborová bublanina šálková
Chcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja Zobraziť celý popisChcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja som piekla dnes s rebarborou.
príprava
na 180 °C
Suroviny
| 2 šálky |
|
| 1 šálka (+ na posypanie rebarbory) |
|
| 1 bal. |
|
| 3 ks |
|
| 1/2 šálky |
|
| 1/2 šálky |
|
| štipka |
|
| na kocky |
|
| na posypanie |
|
Postup
-
1
Vajcia s cukrom vyšľahám do peny.
- 2
Pridám k vyšľahaným vajíčkam s cukrom sypké ingrediencie a olej s vodou; vyšľahám všetko spolu. Pokladiem na kocky nakrájanú rebarboru, posypem kryštálovým cukrom a mletou škoricou.
- 3
Pečiem v menšom hlbšom plechu cca 30 minút na 180°C.
- 4
Dobrú chuť :-) ♥
Tiež bublanina:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu