Špaldová rebarborová bublanina

Špaldová rebarborová bublanina šálková

Autor receptu: mirian4

Chcela som konečne vyskúšať koláčik zo špaldovej múky a tento šálkový, rýchly a jednoduchý ma nadchol. Môže sa pripraviť s akýmkoľvek sezónnym ovocím, ja som piekla dnes s rebarborou.

10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Vajcia s cukrom vyšľahám do peny.
  2. Pridám k vyšľahaným vajíčkam s cukrom sypké ingrediencie a olej s vodou; vyšľahám všetko spolu. Pokladiem na kocky nakrájanú rebarboru, posypem kryštálovým cukrom a mletou škoricou.
  3. Pečiem v menšom hlbšom plechu cca 30 minút na 180°C.
  4. Dobrú chuť :-) ♥