Foto: matuska1
Chutna bublanina, ktora vzdy potesi :)
20 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vyslahame bielka so stipkou soli a castou cukru na sneh
- 2
V druhej miske si vyslahame zltka spolu s vanilkovym cukrom a rozpustenym maslom
- 3
Ku zltkam primiesame muku s praskovym cukrom, praskom do peciva a podla potreby pridame mlieko
- 4
Zlahka primiesame vyslahany sneh a vylejeme na plech. Nasledne poukladame jahody a rebarboru do cesta. Cca 5 minut pred koncom pecenia posypeme skoricovym cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu