Jahodovo - rebarborova bublanina

matuska1 - bez fotkymatuska1, 25. augusta 2013
Jahodovo - rebarborova bublanina
Foto: matuska1

Chutna bublanina, ktora vzdy potesi :)

20 ks
porcií
30 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

200 g
100 g
200 g
1/2 hrnčeka
4 ks
1/2 bal.
 štipka
100; ml




Postup

  1. 1

    Vyslahame bielka so stipkou soli a castou cukru na sneh

  2. 2

    V druhej miske si vyslahame zltka spolu s vanilkovym cukrom a rozpustenym maslom

  3. 3

    Ku zltkam primiesame muku s praskovym cukrom, praskom do peciva a podla potreby pridame mlieko

  4. 4

    Zlahka primiesame vyslahany sneh a vylejeme na plech. Nasledne poukladame jahody a rebarboru do cesta. Cca 5 minut pred koncom pecenia posypeme skoricovym cukrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia