Foto: maartina
Je čas obeda ...chladnička zíva prázdnotou ...dieťa sa mi motá neustále pri nohách a tak treba veľmi rýchlo niečo ukuchtiť, aby zo mňa Zobraziť celý popisJe čas obeda ...chladnička zíva prázdnotou ...dieťa sa mi motá neustále pri nohách a tak treba veľmi rýchlo niečo ukuchtiť, aby zo mňa nebola hladná nervózna mama :))
tepelná úprava
Postup
-
1
Špagety si dáme variť (al dente) do posolenej vody. Medzitým si na rozohriatom oleji opražíme na jemné plátky pokrájaný cesnak, mierne posolíme a pokoreníme. Pridáme sušenú petržlenovú vňať s rozdrvenými sušenými chilli papričkami ...túto zmes mám vopred pripravenú do zásoby v koreničke, použila som z nej zhruba 2čaj. lyžičky.
- 2
Zlejeme uvarené špagety, nepreplachujeme ich a hneď pridáme k cesnakovej zmesi a už iba premiešame. Podávame s postrúhaným syrom a ozdobené olivami .... mňam :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
žalúdok to iste ocení :-)
v poslednej dobe mi aj chutia neprekombinované jedlá