2
porcie
porcie
7 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibulu mierne orestujete na panvici , pridáte tam mleté mäso a necháte trošku opražiť. Jak chytí farbu pridáte cca. 2dcl vody a varíte (nechate otvorená voda sa bude vyparovať). Po čas varenia mesa pridajte štipku vegety, bazalky, tymiánu. Keď sa mäso uvarý zmešame pretlak z vodou a hlatkou mukou ktoré po premiešaný vlejeme do k mäsu a necháme trochu prevreť ....
- 2
Špagety pripravujeme počas varenia mäsa nasledovným spôsobom: Necháme zovreť vodu do ktorej pridáme lyžičku soľ a kvapku oleja (aby sa cestoviny nezlepili). Jak voda začne vreť hodíme dnu špagety a necháme ich zmeknúť potom vypneme plyn a zlejeme až po chvílke a hneď za tepla polejeme trochu olivovim olejom ...
- 3
Podávame za tepla DOBRÚ CHUŤ !!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu