Špagety s mletým mäsom

heilig - bez fotkyheilig, 23. septembra 2012
2
porcie
7 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
500 g
štipka
štipka
štipka
500 g
1 lyžica
štipka
štipka
250 g




Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibulu mierne orestujete na panvici , pridáte tam mleté mäso a necháte trošku opražiť. Jak chytí farbu pridáte cca. 2dcl vody a varíte (nechate otvorená voda sa bude vyparovať). Po čas varenia mesa pridajte štipku vegety, bazalky, tymiánu. Keď sa mäso uvarý zmešame pretlak z vodou a hlatkou mukou ktoré po premiešaný vlejeme do k mäsu a necháme trochu prevreť ....

  2. 2

    Špagety pripravujeme počas varenia mäsa nasledovným spôsobom: Necháme zovreť vodu do ktorej pridáme lyžičku soľ a kvapku oleja (aby sa cestoviny nezlepili). Jak voda začne vreť hodíme dnu špagety a necháme ich zmeknúť potom vypneme plyn a zlejeme až po chvílke a hneď za tepla polejeme trochu olivovim olejom ...

  3. 3

    Podávame za tepla DOBRÚ CHUŤ !!!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia