Špagety s mletým mäsom
Autor receptu: heilig
2 porcie |
7 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Nakrájanú cibulu mierne orestujete na panvici , pridáte tam mleté mäso a necháte trošku opražiť. Jak chytí farbu pridáte cca. 2dcl vody a varíte (nechate otvorená voda sa bude vyparovať). Po čas varenia mesa pridajte štipku vegety, bazalky, tymiánu. Keď sa mäso uvarý zmešame pretlak z vodou a hlatkou mukou ktoré po premiešaný vlejeme do k mäsu a necháme trochu prevreť ....
- Špagety pripravujeme počas varenia mäsa nasledovným spôsobom:
Necháme zovreť vodu do ktorej pridáme lyžičku soľ a kvapku oleja (aby sa cestoviny nezlepili). Jak voda začne vreť hodíme dnu špagety a necháme ich zmeknúť potom vypneme plyn a zlejeme až po chvílke a hneď za tepla polejeme trochu olivovim olejom ...
- Podávame za tepla DOBRÚ CHUŤ !!!
|