Foto: monzet
Chutná a ľahká večera,a hádam jediné jedlo,v ktorom môj syn zje dobrovoľne strukoviny :)
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šošovicu uvaríme,scedíme,necháme vychladnúť.
- 2
Pridáme tuniaka(ak nemáme v paradajkovej omáčke,ja zvyknem nahradiť tuniakom v oleji,a pridám 2-3 lyžičky paprikovej pomazánky). Paradajky,mrkvu,syr,cibuľku nakrájame na kocky a primiešame.
- 3
Všetko ochutíme soľou,korením,cesnakom,zakvapneme olivovým olejom,premiešame,dáme vychladiť a podávame.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mischamant,priznám sa,že rozdiel opísať neviem,viem len,že nám sardinky nechutia.Tuniaka používam aj na rybaciu pomazánku,príp.ešte makrelu...Skús raz aj ty miesto sardiniek tuniaka,a myslím,že neobanuješ...:-)
receptik si ukladam :)