Šošovicová polievka

methi - fotkamethi, 5. júna 2015

Komentáre 1 - 15 z 21


je to taky mix medzi nasou sladkou fazulovou a kyslou sosovicou, mne sa paci, cesnak to isti :)
1x elixir
vyborny recept, robievame sosovicu na tento sposob, je velmi chutna :-)
5
1x elixir
niečo podobné varievam aj ja, doteraz s neúdenou červenou paprikou, použitou v zápražke. Super nápad s tou údenou, aspoň bude navodzovať klobáskovú vôňu.
1x elixir
Páči sa mi tento recept, len neviem či za 30 minút bude tá koreňová zelenina uvarená do mäkka, ale vyskúšam... A dám aj údenú papriku aj klobásu. 5*
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
Dobrý recept, musím si tú údenú papriku kúpiť už konečne aj ja :-)
1x elixir
Varievam podobne bez múky,kvôli lepku a pridávam práve mrkvu a celú cibuľu miesto cesnaku.Takže vyskúšam s cesnakom a @kimlo :mladá zelenina zmäkne :-)
1x elixir
Zdravá polievka, vďaka za inšpiráciu, zaslúži si 5 hviezdičiek.
1x elixir
Tak veru, klobaska sem patri, ale u nas ju nezozenie, preto som sa snazila dosiahnut tu chut udenou paprikou a chilli :) Vyhla som sa aj tuku, takze recept je vhodny pre dietarov. Dakujem vsetkym. Pekny vikend :)
1x dr
@kimlo zeleninu krájam na kolieska a uvarí sa za 12-15min (spolu so zemiakmi,ktoré tiež dávam do šošovicovej).Pekný recept 5x*.
1x elixir
polievka je fajn...podobnu varim aj ja...ale ta troska tuku tam patri...jednak niektore latky sa v tuku rozpustaju a polievka ma potom pre organizmus vyssiu biologicku hodnotu...ale hlavne preto, ze pridanim tuku zlcnik dostane impulz na produkciu zlce...cele travenie je potom omnoho lahsie...a zvlast u strukovin je to velmi potrebne...
ja som len chcela povedat, ze strukoviny su vo vseobecnosti potraviny tazko stravitelne...a ta troska tuku, ludovo povedane, nabudi travenie...ale ak Vas pan doktor takto rozhodol a vy to respektujete...vsetko je ok...