Foto: eraserhead
4
porcie
porcie
12h minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti zľahka orestujeme cibuľku, pridáme kožku a vopred namočenú šošovicu. Restujeme 2-3 minúty pridáme lyžičku papriky krátko opäť zarestujeme a zalejeme vriacim vývarom. Podľa potreby solíme a koreníme práve zomletým korením. Varíme do mäkka. Pred podávaním kožku, čili a cesnak nakrájame a ozdobíme hustú polievku.
@marta23 , prečo by sa nemala, ja namáčam, aspoň sa nemusí dlho variť a nenadúva tak. Píšeš:....viď aj recept vyššie - kde? Aj v tomto recepte sa namáčala......
Na striedačku sa s kolegom pozývame na obed a on vie že keď mi chce spraviť radosť tak ma zoberie buď k aziatom na Xá xíu alebo na trhovisko na hustú strukovinu ktorú podávajú v tanieri čo vyzerá ako nádoba na šalát a má snáď 1 liter ..........