Foto: bogar
zdravá a sýta pre mňa tá naj .... :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
bravčové mäsko som si nechala rozmraziť a tak isto som si namočila šošovicu na 2 hod. ....mäso bolo na segedínsky guľáš :) .......
-
2
a tu sú pripravené suroviny teda polka :)
-
3
na masti som si spenila cibuľku a pridala som slaninu .....
-
4
keď chytili správnu farbu pridala som mrazenú zeleninu (mrkva , petržlen ) a na kocky nakrájané zemiaky ..... tak isto aj kožku zo slaniny samozrejme umytú ... :) všetko som to pekne orestovala .... :)
-
5
a pokorenila koreninami....premiešala .... a pridala som šošovicu aj s vodou v ktorej sa máčala.... Doplnila som zvyšnú vodu ...a ... ..... :)
-
6
keď voda prevrela pridala som vegetu , vňaťku a dochutila ......
-
7
polievku som varila do mäkka kým zemiaky, zelenina a šošovica nezmäkli , pridala som na drobno nakrájané párky a ..... na záver som pridala smotanu vymiešanú s múkou nechala prevrieť a hotovo ... prajem dobrú chuť :)
Diskusia k receptu