Foto: js9mxd
Tento recept mám od svojej mamy, pre tých čo majú radi fazuľu ho odporúčam. Treba ju variť na víkend, alebo pred voľným dňom poprípade Zobraziť celý popisTento recept mám od svojej mamy, pre tých čo majú radi fazuľu ho odporúčam. Treba ju variť na víkend, alebo pred voľným dňom poprípade na chate.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu deň predtým namočenú dáme variť s údeným kolenom, pridáme korenie, bobkový list a nové korenie. Varíme pokiaľ nieje mäkká fazuľa aj koleno. Pred do varením fazule vložíme zemiaky pokrájané na kocky. Súčasne dáme variť do iného hrnca kapustu s klobásou.
- 2
Ak máme všetko uvarené, tak koleno vykostíme a pokrájame na kúsky aj s klobásou. Všetko spolu zmiešame. Na koniec zahustíme múkou, dochutíme vegetou a na záver dáme rozdrvenú majoránku. Kto má rád môže dať aj cesnak.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu