Smotanová šošovica s opečeným tofu
František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 27. marca 2019
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 27. marca 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vopred namočené šošovicu uvaríme do polomäkka. Na masle opražíme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme šošovicu, podlejeme bielym vínom a smotanou. Chvíľu dusíme, kým nemá konzistenciu podobnú rizotu talianskeho typu. Tesne pred dovarením pridáme posekanú petržlenovú vňať.
- 2
Tofu nakrájame na kocky a na teflonovej panvici opečieme na troche masla. Môžeme použiť aj údené tofu. Podávame so šošovicou.
Tiež s tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu