Sladkokyslá rybacia polievka

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
250 ml
4 strúčiky
4 ks
4 PL
750 ml
50 ml
 KL
 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Olivový olej rozpálime v hrnci a opražíme v ňom nakrájanú cibuľu.

  2. 2

    Pridáme cesnak rozotrený so soľou a krátko opražíme. Podlejeme bielym vínom a zalejeme mäsovým vývarom. Trocha okyslíme citrónovou šťavou a octom.

  3. 3

    Polievku varíme na miernom ohni asi 15 minút. Zmes morských rýb očistíme, umyjeme a prípadne nakrájame na kúsky.

  4. 4

    Pridáme do polievky a okoreníme mletým čiernym korením, oreganom a tymianom. Ryby varíme v polievke asi 15 minút. Podávame s bielym chlebom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby morské, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu