30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Olivový olej rozpálime v hrnci a opražíme v ňom nakrájanú cibuľu.
- 2
Pridáme cesnak rozotrený so soľou a krátko opražíme. Podlejeme bielym vínom a zalejeme mäsovým vývarom. Trocha okyslíme citrónovou šťavou a octom.
- 3
Polievku varíme na miernom ohni asi 15 minút. Zmes morských rýb očistíme, umyjeme a prípadne nakrájame na kúsky.
- 4
Pridáme do polievky a okoreníme mletým čiernym korením, oreganom a tymianom. Ryby varíme v polievke asi 15 minút. Podávame s bielym chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu