Sladko-kyslé grilované ražniči

podravka - fotkapodravka, 6. júna 2016
Sladko-kyslé grilované ražniči
Foto: podravka

Komerčný recept<br /> Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom, zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom, zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej šťavy a garantujeme vám, že tú skvelú chuť si určite zapamätáte.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

3 PL
1 kg
1 PL
1 zväzok
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia očistíme a nakrájame na kocky. Zmiešame ich s marinádou pripravenou z olivového oleja a vegety s cesnakom a dobre premiešame.

  2. 2

    Takto pripravené kocky napicháme na špajdle a polejeme šťavou z 1/2 limetky. Prikryjeme a necháme postáť 30 minút až 1 hodinu.

  3. 3

    Marinované ražniči grilujeme na rozpálenom grile zo všetkých strán, dokým nebude mať krásnu žltú farbu.

  4. 4

    Keď je ražniči hotové, preložíme ho do misky, posypeme nakrájanými čili papričkami a koriandrom, pokvapkáme zmesou vytvorenou z olivového oleja, medu, šťavy z 1/2 limetky a nastrúhanej limetkovej kôry.

  5. 5

    Hotové jedlo prikryjeme a po 5 minútach ho môžeme podávať.

Diskusia k receptu

klukodvody
Ještě doplním. Jestli to chutná jak to vypadá tak děkuji nechci. Recept nemusí být špatný ale na komerční recept?????




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia