Škvarkové Tofu pagáče
Foto: lunter
Urobte si chutné a zdravé pagáče s pomocou Škvarkovej nátierky! Hodia sa na vianočný stôl alebo len tak, keď na ne
budete mať chuť Zobraziť celý popisUrobte si chutné a zdravé pagáče s pomocou Škvarkovej nátierky! Hodia sa na vianočný stôl alebo len tak, keď na ne
budete mať chuť :)
Zdroj: lunter.com
na 180 °C
Postup
-
1
Do vlažného mlieka pridáme droždie, cukor a necháme vykysnúť asi 10 minút.
- 2
Vymiešame múku s tukom a soľ, pridáme kvások a necháme kysnúť ďalších 45 minút.
- 3
Vykysnuté cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske a natrieme Škvarkovou nátierkou.
- 4
Cesto preložíme na polovicu, znovu natrieme nátierkou a preložíme. 1 cm hrubé cesto vykrajujeme a pagáčiky ukladáme na plech.
- 5
Necháme ešte chvíľu vykysnúť, popicháme vidličkou a potrieme mliekom. Pečieme pri 180 °C, 15 – 20 minút.
Tiež pagáče:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu