Škvarkové Tofu pagáče
Urobte si chutné a zdravé pagáče s pomocou LUNTER Škvarkovej nátierky! Hodia sa na vianočný stôl alebo len tak, keď na ne
budete mať chuť :)
Zdroj: lunter.com
na 180 °C
Suroviny
3 bal. |
|
600 ml |
|
1 ks |
|
3 ČL |
|
30 g |
|
1 kg |
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do vlažného mlieka pridáme droždie, cukor a necháme vykysnúť asi 10 minút.
- 2
Vymiešame múku s tukom a soľ, pridáme kvások a necháme kysnúť ďalších 45 minút.
- 3
Vykysnuté cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske a natrieme LUNTER Škvarkovou nátierkou.
- 4
Cesto preložíme na polovicu, znovu natrieme nátierkou a preložíme. 1 cm hrubé cesto vykrajujeme a pagáčiky ukladáme na plech.
- 5
Necháme ešte chvíľu vykysnúť, popicháme vidličkou a potrieme mliekom. Pečieme pri 180 °C, 15 – 20 minút.
Tiež pagáče:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre