Škoricové broskyňové carpaccio
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čerstvé broskyne nakrájame na tenké plátky a marinujeme ich v javorovom sirupe s prísadou škorice.
- 2
Portské červené víno dáme do plytkého hrnca, pridáme lesné ovocie, trstinový cukor a spolu všetko varíme, kým zmes nezhustne.
- 3
Potom rozmixujeme, prepasírujeme a nakoniec podávame spolu s marinovanými plátkami broskyne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu