Škoricové broskyňové carpaccio

Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
Škoricové broskyňové carpaccio
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
5 g
0,5 dl
120 g
1 dl
20 g
50 g




Postup

  1. 1

    Čerstvé broskyne nakrájame na tenké plátky a marinujeme ich v javorovom sirupe s prísadou škorice.

  2. 2

    Portské červené víno dáme do plytkého hrnca, pridáme lesné ovocie, trstinový cukor a spolu všetko varíme, kým zmes nezhustne.

  3. 3

    Potom rozmixujeme, prepasírujeme a nakoniec podávame spolu s marinovanými plátkami broskyne.

Diskusia k receptu

evanaaa
Len kde je tých 120g malín? Asi nie na jednej porcii.
marianne69
:-DDDD tieto recepty namaju chybu:-DDDD @evanaaa pisu, ze je to na 4 porcie,jedna malina,jedna porcia....aj tak to sice nesedi,ale zrejme mysleli len tak na ozdobu podla uvazenia....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia