80
porcií
porcií
Suroviny
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 150 g |
|
| 1/2 dl |
|
| 1/2 ks postrúhať |
|
| 1 bal. |
|
| troška (alebo rum) |
|
| 7 ks |
|
| 1/2 l vlažné |
|
| 3 dkg |
|
| 20 dkg |
|
| štipka |
|
Postup
-
1
Cesto dobre vymiesime,necháme nakysnúť ( premiesiť aspoň 3 krát),rozdelíme na bochníky a tie rozšúlame.
-
2
Máčame v bielku v miske, a následne obaľujeme nadrobno posekanými orechami.
-
3
Poukladáme na vymastený plech alebo papier,prípadne foliu.
-
4
Pečieme pri 180 stupňoch. Upečené ešte teplé riadne potrieme perútkou so sádlom. Pocukrujeme alebo obalíme v cukre.









Diskusia k receptu