Široké rezance s husacou pečeňou
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme cestoviny podľa návodu. Na panvici opečieme husaciu pečeň, okoreníme. Vyberieme, dáme do tepla.
- 2
Nakrájame cibuľku, opražíme ju na panvici vo výpeku po husacej pečeni, pridáme papriku, plátky šampiňónov, paradajky a lístky bazalky. Päť minút restujeme.
- 3
Pridáme uvarené cestoviny a všetko premiešame. Na pomarančovom džúse zohrejeme cherry paradajky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu