Široké rezance s husacou pečeňou

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
Široké rezance s husacou pečeňou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g
100 g
50 g
200 g
100 g
100 g, čerstvé
 lístky




Postup

  1. 1

    V osolenej vode uvaríme cestoviny podľa návodu. Na panvici opečieme husaciu pečeň, okoreníme. Vyberieme, dáme do tepla.

  2. 2

    Nakrájame cibuľku, opražíme ju na panvici vo výpeku po husacej pečeni, pridáme papriku, plátky šampiňónov, paradajky a lístky bazalky. Päť minút restujeme.

  3. 3

    Pridáme uvarené cestoviny a všetko premiešame. Na pomarančovom džúse zohrejeme cherry paradajky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia