Sedliacky zemiakový šalát fotorecept

Vladimír Peleš
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Hildin dvor v Chorvátskom Grobe, 24. júla 2015
Sedliacky zemiakový šalát (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
100 g
2 ks
50 g
25 g
1 ks
1 hrsť




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny pokrájame. Rozohrejeme panvicu a opražíme na nej na kocky nakrájanú slaninu a pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu, na kolieska pokrájanú klobásu a nakoniec varené zemiaky a petržlenovú vňať.


  2. 2

    Všetko spolu premiešame a dochutíme soľou a korením.


  3. 3

    Pred odstavením pridáme rozmarín a cesnak, aby šalát prevoňali, a podávame.


Diskusia k receptu

evanaaa
Nevypadá zle, ale by som to nenazvala šalátom, je to taká pochúťka z panvice......
mamamagda
Ďakujem za dobrý recept.Dnes som ho vyskúšala je to rýchle, dobré a hlavne sýte. Ja som ešte pridala aj kúsok mäsa pečeného čo zostal z nedele a aj jednu mladú cukinu. Ešte raz ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia