Sedliacky zemiakový šalát fotorecept
Vladimír Peleš
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Hildin dvor v Chorvátskom Grobe, 24. júla 2015
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Hildin dvor v Chorvátskom Grobe, 24. júla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny pokrájame. Rozohrejeme panvicu a opražíme na nej na kocky nakrájanú slaninu a pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu, na kolieska pokrájanú klobásu a nakoniec varené zemiaky a petržlenovú vňať.
- 2
Všetko spolu premiešame a dochutíme soľou a korením.
- 3
Pred odstavením pridáme rozmarín a cesnak, aby šalát prevoňali, a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu