Šampiňónový kuskus s kuracím mäsom

maggi - fotkamaggi, 14. septembra 2013
Šampiňónový kuskus s kuracím mäsom
Foto: maggi

Komerčný recept

Suroviny

4 ks
300 g
1 ks
3 PL
250 g
1 kocka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia očistite, nakrájajte na rezančeky, potrite olejom, osoľte a okoreňte. Podľa návodu pripravte 0,5 l MAGGI Hubového bujónu, zalejte ním kuskus vo väčšej mise alebo hrnci, priklopte a nechajte 10 minút bobtnať. Huby nakrájajte na plátky.

  2. 2

    Do rozpálenej panvice vložte rezančeky kuracieho mäsa a sprudka ich opečte. Pridajte huby a asi 5 minút restujte na miernom ohni. Nakoniec primiešajte mäkký kuskus.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Huby, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané, Komerčné tagy, Maggi

Diskusia k receptu

alda
Medzi surovinami sa nachádza aj cibuľa, ale v pracovnom postupe prípravy jedla sa už vôbec nespomína. Je to len nedopatrenie alebo si môžeme vybrať, či cibuľu pridať do marinády k mäsu alebo na nej mäso opražiť až pri finálnej príprave na panvici ?
evanaaa
Asi to mäsa treba opiecť na cibuli, alebo ju jedoducho vynechať, možno ani tak nebude chýbať.
root
Kuskus pokaziť bujónom a úbohým dokreslením príboru, to je takmer trestný čin. V Maggi evidentne nie sú schopní ani zosmoliť poriadny a zrozumiteľný postup ako píše @alda.