Foto: patincatsomekitchen
Hríbová nátierka je jeden z tých receptov, ktoré som dlho dlho odkladala a až nedávno sa mi podarilo spraviť ju. Nakoľko mám rada šampiňóny, prvá Zobraziť celý popisHríbová nátierka je jeden z tých receptov, ktoré som dlho dlho odkladala a až nedávno sa mi podarilo spraviť ju. Nakoľko mám rada šampiňóny, prvá voľba padla jednoznačne na ne. Okrem šampiňónov môžete samozrejme použiť aj iné (jedlé) :) hríby. Šampiňóny som vopred tepelne upravila na panvici, ak je vám to pohodlnejšie, môžete ich spolu s ostatnými ingredienciami upiecť aj v rúre. http://www.patincatsomekitchen.com/hribovanatierka
Postup
-
1
Cibuľu nakrájajte nadrobno a opražte na olivovom oleji. Pridajte šampiňóny a duste pod pokrievkou.
- 2
Keď sú hríby mäkké, odstráňte pokrievku, pridajte roztlačený cesnak, tymian, soľ a koreniny a povarte, kým sa neodparí prebytočná voda.
- 3
Zmes nechajte vychladnúť. Potom ju tyčovým mixérom rozmixujte dohladka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mate pekny blog :)
Dakujem pekne ;) Aj vy!
súhlasím však s @Afataga , toto nie je hríbová nátierka, ale ako napísala @Afataga - šampiňónová alebo hubová nátierka.
@evanaaa , pomýlila si sa, je to naopak :-)
a ked už, tak hríby sú druhom húb, t. j. huby všeobecne a šampiňóny sú tiež druhom húb, avšak nie sú to hríby. pravdu má @Evelynba :-)
to som velmi rada! :) dakujem za spatnu vazbu ;)