Foto: kecemis
Jednoduchy a rychly salat vhodny ako priloha.
10-12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ruzickovy kel som umyl zrucikoval a rozkrpjil na polovicu, pripadne na stvrtky, ak bol vacsi. Dal som ho do food procesoru.
-
2
a posekal na drobno.
-
3
Vo vacsej miske som zmiesal majonezu, smotanu, chren, mlieko, citronovu stavu, med a sol a korenie. Potom som primiesal nasekany ruzickovy kel. Dal som na hodinu postat do chladnicky.
-
4
My sme mali k tomu vyprazany tofu, ale hodi sa takisto k masu, alebo len tak. Ja som si k tomu na vrch pridal samozrejme feferonkovu zmes.
Pozdravujem rodakov do teplych krajin a tesima ze vyskusate moju skromnnu pochutinu.
@venusa skus ten kel trosku obvarit, snad to pomoze k tvojej spokojnosti.
Ale aj tento recept môže byť fajn vyskúšam.