Šalát z quinoy, olív a kozieho syra
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
|
|
100 g |
|
250 g (paprika, cuketa, šalotka) |
|
100 g |
|
|
|
Dresing: | |
5 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
4 PL (mäta, petržlenová vňať, jarná cibuľka)) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Quinou premyjeme studenou vodou a necháme odkvapkať. Potom ju pridáme do vriaceho zeleninového vývaru (1,5 až 2 diely vývaru na 1 diel quinoy) a varíme 15 – 20 minút.
- 2
Uvarenú quinou stiahneme zo sporáka, zakryjeme a necháme odstáť. Prísady na nálev vyšľaháme a premiešame s nakrájanou zeleninou, olivami a quinoou. Podávame s kozím syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu