Šalát z quinoy, olív a kozieho syra

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017
Šalát z quinoy, olív a kozieho syra
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
100 g
250 g (paprika, cuketa, šalotka)
100 g
Dresing:
5 PL
2 PL
1 PL
4 PL (mäta, petržlenová vňať, jarná cibuľka))

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Quinou premyjeme studenou vodou a necháme odkvapkať. Potom ju pridáme do vriaceho zeleninového vývaru (1,5 až 2 diely vývaru na 1 diel quinoy) a varíme 15 – 20 minút.

  2. 2

    Uvarenú quinou stiahneme zo sporáka, zakryjeme a necháme odstáť. Prísady na nálev vyšľaháme a premiešame s nakrájanou zeleninou, olivami a quinoou. Podávame s kozím syrom.

Diskusia k receptu