Šalát z kalmárov s olivami a paprikami
Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 28. októbra 2010
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 28. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kalmáry nakrájame na kolieska, ktoré varíme v osolenej vode s cesnakom asi 20 minút. Necháme odkvapkať a pridáme zeleninu nakrájanú na slížiky, olivy prekrojené napoly, kapary a nasekaný petržlen.
- 2
Ochutíme soľou, korením, olejom a balzamikom. Šalát je lepšie nechať aspoň hodinu odležať v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu