Šalát z hlávkovej kapusty s jablkami a rybím filé

redakcia - fotkaredakcia, 21. septembra 2009
2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
150 g
100 g
 hrsť
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kapustu očistíme, umyjeme a vyrežeme tuhý hlúb. Potom ju nakrájame alebo nastrúhame a dáme do hlbšej misy. Osolíme, premiešame a necháme najmenej 20 minút odležať. Z jabĺk odstránime jadrovníky, nakrájame ich na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nezhnedli.

  2. 2

    Rybie filé takisto nakrájame na kocky, osolíme a usmažíme na oleji dozlatista. Kapustu rukami vytlačíme, preložíme do inej nádoby, pridáme pripravené jablká, filé, nakrájané šampiňóny, mierne osolíme, okoreníme a premiešame.

  3. 3

    Ochutíme octom, cukrom, znovu premiešame a zase necháme chvíľu odstáť. Pred podávaním šalát posypeme nasekanými vlašskými orechmi.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: