Šalát s mozzarellou, prosciuttom a so žltým melónom
			   Laci Hornáček
šéfkuchár a odborník na párovanie piva a jedla, 21. septembra 2014
		   
		   šéfkuchár a odborník na párovanie piva a jedla, 21. septembra 2014

Foto: Heineken Slovensko
Kombinácia piva s jedlom poskytuje tisíce možností. Ich správnym výberom si môžete dopriať nové gastronomické zážitky a chuťové potešenie.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Šaláty umyjeme, natrháme na menšie kúsky, osušíme v čistej utierke alebo odstredivke. Plátky prosciutta, mozzarellu a šalát tiež natrháme. 
- 2
Semienka slnečnice nasucho opečieme. Namiešame dresing, dochutíme malým množstvom soli a čerstvo mletým korením. 
- 3
Suroviny na šalát pred podávaním premiešame. Šalát zalejeme pripraveným dresingom a posypeme semienkami. 
- 4
Tipy: Slnečnicové semienka môžete nahradiť pínio-vými. Najchutnejšia mozzarella je z byvolieho mlieka (di buffala). 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu