Šalát s kačacími plátkami, slivkami a píniovými orechmi
Michal Pažák
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Suroviny
100 g, zmes |
|
200 g |
|
50 g |
|
20 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0,04 l |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kačacie prsia narežeme na strane s kožou. Osolené a okorenené prsia na troche olivového oleja opečieme z oboch strán dozlatista a necháme dotiahnuť na medium.
- 2
Zo zmesi šalátov, limetovej šťavy, olivového oleja, soli a korenia pripravíme šalát, ktorý posypeme píniovými orechami orestovanými nasucho dohneda. Pridáme slivky, ktoré sa marinovali v kalvadose a mede.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu