Foto: dadafox
Keď nie je čas robiť niečo viac ako 20 minút :) rýchlo a chutne bolo heslo dňa...
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
200 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
5 ks (čerstvé) |
|
150 g |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
1/2 ks |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Na rozohriatú panvicu s kokosovým olejom pridáme šalotku, ktorú do zlatista opražíme. Následne pridáme na panvicu kuracie mäso (ja som nakrájala na medailóniky). Osolíme, okoreníme a pridáme provensálske korenie. Keď sa mäso zatiahne, pridáme nadrobno nakrájané šampiňóny. Keď šampiňoný, zmäknú pridáme nivu, smotanu a nakoniec polovicu granátového jablka - iba semiačka :)
- 2
Medzitým si do vriacej osolenej vody dáme variť cestoviny. Cca po 8 minutách vyberieme a precedíme. Následne zmiešame s omáčkou. Môžeme podávať. DOBRÚ CHUŤ
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujeme za upozornenie, chybu sme opravili.