Foto: xenik
Postup
-
1
nastruhame si korenovu zeleninu /mrkva, petrzlen, zeler/, orestujeme ju na cibulke s olejom /osolena s troskou cukru/, dame v hrnci na stranu a orestujeme na oleji platky masa z oboch stran, pridame korenie, rascu, majoranku a bobkovy list
-
2
po orestovani masa, dame na vch orestovanu zeleninu, pridame kocku natural bujonu a podlejeme vodou, aby bolo maso zaliate
- 3
ked je maso makke, zmiesame slahackovu a kyslu smotanu v pomere 1:1 /mnozstvo podla potreby a mnozstva masa/ Priviest k varu, pripadne dochutit solou /worchestrom/ nakoniec nasekat petrzlenovu vnat :-) dobru chut nastruhana korenova zelenina sa krasne rozvari a ostanu malicke kusky, ktore my mame v svieckovej radi /samozrejme kto ma rad, moze omacku rozmixovat/
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Samozrejme je to tvoj recept, určite to nemôže byť zlé, len som napísala ako to robím ja:-) Vážim si to, že si to tu pridala :-)