Rýchla sviečková na smotane

Autor receptu: xenik

Postup

  1. nastruhame si korenovu zeleninu /mrkva, petrzlen, zeler/, orestujeme ju na cibulke s olejom /osolena s troskou cukru/, dame v hrnci na stranu a orestujeme na oleji platky masa z oboch stran, pridame korenie, rascu, majoranku a bobkovy list
  2. po orestovani masa, dame na vch orestovanu zeleninu, pridame kocku natural bujonu a podlejeme vodou, aby bolo maso zaliate
  3. ked je maso makke, zmiesame slahackovu a kyslu smotanu v pomere 1:1 /mnozstvo podla potreby a mnozstva masa/ Priviest k varu, pripadne dochutit solou /worchestrom/ nakoniec nasekat petrzlenovu vnat :-) dobru chut nastruhana korenova zelenina sa krasne rozvari a ostanu malicke kusky, ktore my mame v svieckovej radi /samozrejme kto ma rad, moze omacku rozmixovat/