Jablkovo-pudingovo-čokoládová štrúdľa fotorecept
Foto: monciq
30 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme.
-
2
Nastrúhame si jablká, zmiešame ich s cukrom. Roztopíme maslo a potrieme cesto. Na maslo rozsypeme trošku strúhanky, na ňu naukladáme jablká,šťavu z nich ale nevylievame. Jablká posypeme pudingom, ten sa napije šťavy z nich. Na jablká dáme roztopenú čokoládu a zrolujeme. Dáme na plech s papierom na pečenie a potrieme ešte s roztopeným maslom. Nezabudnime poprepichovať cesto na plechu vidličkou aby sa nám neotvorilo.
-
3
Upečenú som ju nestihla odfotiť. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu