Ružová panenka v bylinkovom fáši
Autor receptu: redakcia
Postup- Bravčovú panenku odblaníme,
očistíme a odkrojíme
tak, aby nám zostal
pekný valček, ktorý naplníme
olivami. Osolíme ho
a odložíme do chladničky.
- Strúhanku, vajce, mlieko,
parmezán a najemno
natrhané bylinky zmiešame.
Dochutíme
soľou, korením a zmesou
obalíme pripravenú
panenku.
- Dáme piecť do
vyhriatej rúry (180°C) na
15 minút.
- Cuketu nakrájame
na kolieska, papriku
očistíme od jadierok,
nakrájame na pásiky. Zeleninu
osolíme, jemne okoreníme
a pokvapkáme olivovým
olejom.
- Opečieme
na rozohriatej panvici
a podávame s pečenou
panenkou, ktorú nakrájame.
|