Rúrový guláš

hellcha - fotkahellcha, 14. marca 2015
Rúrový guláš
Foto: hellcha

Rúrový guláš je u nás v rodine veľmi obľúbený, príprava je veľmi jednoduchá - pripraví sa sám - a gulášik je chutný - pripálenie nehrozí

6
porcií
20 minút
príprava
60-90 minút
na 250 °C

Suroviny

1-1,5 kg (alebo bravčové)
3-4 ks veľká
5 strúčikov
2 ČL
3 ČL
1 ČL
3 PL
2 kocky
1 ks
podľa chuti
0,75 - 1 liter
podľa chuti čerstvá
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko vložíme do pekáča, priklopíme a dáme do rúry vyhriatej na 250 stupňov. Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie). V žiadnom prípade neotvárame, nemiešame a už vôbec nečumíme dovnútra... :) Dobrú chuť

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hovädzie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Dusené, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mne sa v tom nepozdáva hlavne ten solamyl a masox - načo pridávať mäsovú príchuť, keď je tam mäso? A súhlasím, so sovkou
@sovka62 na tom obrázku je začátek celé práce .toto promíchané se teprve přikryje podle receptu alobalem a dá se to do trouby .Zahustí se to tím solamylem .Tento recept najdeš na všech kuchařských stránkách pod různým názvem .Ale dělám ho také hlavně když nemám čas protože nakrájíš zamícháš a dáš do trouby a děláš si co potřebuješ .
1x katerin
Je to ako jedlo z jedneho hrnca,urcite je to aj chutne,ale 4 druhy stiplavych paprika?!po ktorej to potom chutna.
1x glono