Foto: hellcha
Rúrový guláš je u nás v rodine veľmi obľúbený, príprava je veľmi jednoduchá - pripraví sa sám - a gulášik je chutný - pripálenie Zobraziť celý popisRúrový guláš je u nás v rodine veľmi obľúbený, príprava je veľmi jednoduchá - pripraví sa sám - a gulášik je chutný - pripálenie nehrozí
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60-90 minút
na 250 °C
na 250 °C
Suroviny
1-1,5 kg (alebo bravčové) |
|
3-4 ks veľká |
|
5 strúčikov |
|
2 ČL |
|
3 ČL |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
2 kocky |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
0,75 - 1 liter |
|
podľa chuti čerstvá |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Všetko vložíme do pekáča, priklopíme a dáme do rúry vyhriatej na 250 stupňov. Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie). V žiadnom prípade neotvárame, nemiešame a už vôbec nečumíme dovnútra... :) Dobrú chuť
Dá se to jíst se vším co se hodí ke guláši já to dávám normálně s knedlíkem nebo s rýží ale jde to i s noky nebo bramborem .
Má to i různé názvy ale recept je jeden .Tak pak sleduj dám to jako Nečumguláš to je jméno které vzniklo když jsem dával recept švagrové.
*****
mám tu podobný recept a môžem len potvrdiť:
varecha.pravda.sk/recepty/gulas-bez-miesania-z-truby-foto...
k tomuto receptu sa radsej nevyjadrim,lebo sa tu tazko toleruje konstruktivna kritika.
varecha.pravda.sk/recepty/gulas-z-daniela/56401-recept.ht...