Rúrový guláš

hellcha - fotkahellcha, 14. marca 2015 16:11
Ďalšie recepty »
Rúrový gulášFoto: hellcha

Rúrový guláš je u nás v rodine veľmi obľúbený, príprava je veľmi jednoduchá - pripraví sa sám - a gulášik je chutný - pripálenie nehrozí

6
porcií
20 min
príprava
60-90 min
na 250 °C

Suroviny

1-1,5 kg (alebo bravčové)
3-4 ks veľká
5 strúčikov
2 ČL
3 ČL
1 ČL
3 PL
2 kocky
1 ks
podľa chuti
0,75 - 1 liter
podľa chuti čerstvá
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Všetko vložíme do pekáča, priklopíme a dáme do rúry vyhriatej na 250 stupňov. Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie). V žiadnom prípade neotvárame, nemiešame a už vôbec nečumíme dovnútra... :) Dobrú chuť

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist