Rybacie rolky

Rolky z rybacích filiet (fotorecept)

Autor receptu: tejaja

Zmena neuškodí. Rybičky v tvare roládok určite nielen zaujmú, ale aj zachutia. Rýchla príprava a jedlo je na stole.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Rybacie filety posypeme čerstvo mletou soľou s kurkumou. Na filety poukladáme listy rukoly.
  2. Na ne rozložíme nakrájanú a odkvapkanú sterilizovanú kapiu.
  3. Filety opatrne stočíme do rolky a zaistíme špáradlom.
  4. Na oleji rolky opečieme zo všetkých strán dozlata (spolu cca 10 minút).
  5. Na troche oleja v inej panvici za občasného premiešania restujeme celé fazuľové struky asi 10 minút. Potom pridáme prelisovaný cesnak, osolíme a premiešame. Odstavíme z ohňa.
  6. Rybacie rolky podávame s fazuľkou a zemiakmi.