Roládka na šaláte caprese

Juraj Struhár
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
Roládka na šaláte caprese
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
20 g
200 g, vykostené
1 ks
20 g
5 g
120 g
50 ml
100 ml
200 g (v náleve)
300 g
20 g
5 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia naplníme fášom z kuracích stehien (zmes z pomletého kuracieho stehna, smotany, vajca, cesnaku a byliniek), pridáme brokolicu, zabalíme do potravinovej fólie a varíme vo vodnom kúpeli asi 20 minút.

  2. 2

    Mozzarellu a paradajky nakrájame na rovnaké kúsky (kolieska), pokvapkáme olivovým olejom a prekladaním vytvoríme kruh. Dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 230 stupňov asi na tri minúty.

  3. 3

    Roládku rozkrojíme šikmým rezom, aby bolo vidieť štruktúru plnky, a uložíme na zapekanú mozzarellu s paradajkami. Pokvapkáme rukolovým pestom (rukola, olivový olej, píniové oriešky).

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: