Roládka na šaláte caprese
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
25 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Morčacie prsia naplníme fášom z kuracích stehien (zmes z pomletého kuracieho stehna, smotany, vajca, cesnaku a byliniek), pridáme brokolicu, zabalíme do potravinovej fólie a varíme vo vodnom kúpeli asi
20 minút.
- Mozzarellu a paradajky nakrájame na rovnaké kúsky (kolieska), pokvapkáme olivovým olejom a prekladaním vytvoríme kruh. Dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 230 stupňov asi na tri minúty.
- Roládku rozkrojíme šikmým rezom, aby bolo vidieť štruktúru plnky, a uložíme na zapekanú mozzarellu s paradajkami. Pokvapkáme rukolovým pestom (rukola, olivový olej, píniové oriešky).
|