Roládka na šaláte caprese

Autor receptu: redakcia

4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Morčacie prsia naplníme fášom z kuracích stehien (zmes z pomletého kuracieho stehna, smotany, vajca, cesnaku a byliniek), pridáme brokolicu, zabalíme do potravinovej fólie a varíme vo vodnom kúpeli asi 20 minút.
  2. Mozzarellu a paradajky nakrájame na rovnaké kúsky (kolieska), pokvapkáme olivovým olejom a prekladaním vytvoríme kruh. Dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 230 stupňov asi na tri minúty.
  3. Roládku rozkrojíme šikmým rezom, aby bolo vidieť štruktúru plnky, a uložíme na zapekanú mozzarellu s paradajkami. Pokvapkáme rukolovým pestom (rukola, olivový olej, píniové oriešky).