Roláda z omelety so šampiňónovou plnkou
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 27. augusta 2019
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 27. augusta 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najemno nakrájané šampiňóny a cuketu orestujeme na masle a ochutíme soľou a korením. Do horúcej zmesi zašľaháme 1 vajíčko a nastrúhanú nivu.
- 2
Na vymastenej a vyhriatej panvici postupne urobíme dve omelety, každú z dvoch vajec. Ešte teplé omelety naplníme pripravenou šampiňónovou zmesou. Zabalíme do rolády do alobalu a odložíme asi na 2 hodiny do chladničky. Pred podávaním rolády prekrojíme šikmým rezom.
Tiež so šampiňónmi:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu