Foto: martinis
Zelené fazuľkové lusky na cibuľke a cesnaku s paradajkami.
1
porcia
porcia
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú, pokrájanú fazuľku varíme v osolenej vode 15 minút, potom scedíme a necháme odkvapkať.
- 2
Cibuľu pokrájame na malé kocky, cesnak pretlačíme a na lyžici oleja dusíme na miernom ohni 5 minút. Pridáme paradajky z konzervy, petržlenovú vňať, lyžicu cukru a mleté čierne korenie, premiešame, vsypeme fazuľku a ešte chvíľu podusíme.
- 3
Podávame s ľubovoľnou prílohou, vhodné sú zemiaky, ale aj ryža. Dobrú chuť O:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Famozni !
@filaka49 : tak to je vzájomné, mne sa zasa hodil recept na tvoje sušené jablká, chystám sa v najbližšej dobe vyskúšať O:)
@mijaita : vyzerá to naozaj podobne, super ! potvrdzujem, vynikajúce jedlo, mňam, ako predjedlo je to tiež zaujímavý nápad :P
@vierutt , @irenaw , @pacik , @sherin : ďakujem, som rád že môžem svojim receptom spestriť vaše stoly :))
@nazarboncuk : to je dobrá myšlienka, tá chuť môže byť zaujímavá, stojí za vyskúšanie, ďakujem ! ;-)
Príloha slovenská ryža, ako @mijaita 😃 pripomína mi to španielsku misu z morčaciny, na ktorú tu mám recept, len bez mäsa. Veľmi sme si pochutili, vďaka. Mám ten recept uložený x rokov.
Jak jednoduché a pritom tak vyborne, vid? :-)