Foto: mariana33
Ďalší pokus o jedlo v parnom hrnci:o)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové mäsko si nakrájame na menšie kocky, mrkvu na kolieska a šampiňóny na štvrtinky. Všetko spolu zmiešame, pridáme hrach, jemne osolíme a okoreníme. Zmes preložíme do parného hrnca.
- 2
Do nádobky na ryžu dáme prepláchnutú ryžu, osolíme a zalejeme vodou. Hrniec nastavíme na 40min.
- 3
Nakoniec všetko zmiešame a prilejeme trochu šťavy, ktorá nám stiekla do záchytnej nádobky. Môžeme posypať strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tak ju skús podľa môjho receptu,nám takáto chutí,jeden čas ju chceli viac ako ryžu.