30
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
15 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
| 8 ks |
|
| 8 polievkova lyžica |
|
| 8 polievkova lyžica |
|
| 2 polievkova lyžica |
|
| 1 polievkova lyžica |
|
| 1/2 |
|
| šlahačková plnka: | |
| 5 dcl |
|
| 4 polievkova lyžica |
|
| 1a 1/2 polievkova lyžica |
|
| 1 dcl |
|
| Poleva: | |
| 1 ks |
|
| 2 polievkova lyžica |
|
| podľa potreby |
|
Postup
-
1
Upečieme cesto a necháme vychladnúť. V 1dcl vody necháme napučať želatínu. Potom ju zohrejeme-nevaríme! Kým nám chladne želatína, vyšlaháme smotanu s cukrom. Keď je želatína vlažná prilejeme ju ku šlahačke a opatrne premiešame. Vylejeme na cesto a necháme v chladničke stuhnúť. Po stuhnutí dáme čokoládovú polevu.









Diskusia k receptu